Xiaomi Mi 4, dotari si pret in Romania

Xiaomi a lansat Mi 4, un foarte interesant smartphone cu Android care atrage prin raportul aparent bun preț-calitate.

Dacă încă iei la mișto tot ce înseamnă China în materie de telefoane, ar trebui să-ți revizuiești rapid opțiunile. Chinezii au arătat în ultima vreme că, deși nu sunt foarte originali, pot fi competitivi. Pot crea telefoane la o calitate mulțumitoare, la prețuri foarte bune.

Xiaomi Mi 4

Xiaomi Mi 4 este primul telefon al producătorului care a reușit să vând 26.11 milioane de terminale în prima jumătate a lui 2014 ce include elemente metalice.

Are un ecran de 5 inch, cu rezoluție full HD, ceea ce îi conferă o bună densitate a pixelilor. Folosește un Snapdragon 801 cu patru nuclee la 2.5 GHz și 3 GB memorie RAM, iar ca spațiu intern de stocare ai de ales între 16 GB și 64 GB.

Xiaomi Mi 4

În materie de specificații, Xiaomi Mi 4 stă bine și la partea foto. 13 MP are camera foto principală, cu f1.8, iar cea secundară 8 MP. Asta nu garantează și calitatea fotografiilor, dar îi oferă dispozitivului o bază bună de plecare.

Xiaomi Mi 4

Toate acestea se vor baza pe o baterie de 3,080 mAh care ar trebuie să ofere o autonomie măcar decentă, dacă nu chiar bună. A, și în caz că te ține prea mult bateria și nu știi la ce să-l mai folosești, are transmițător infraroșu.

Xiaomi Mi 4

La noi, Xiaomi Mi 4 ar trebui să coste aproximativ 320, respectiv 400 euro, în funcție de spațiul intern din dotare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.