Transparent Screen sau cum sa nu te impiedici cand folosesti smartphone-ul in timp ce mergi pe strada

Transparent Screen sau cum sa nu te impiedici cand folosesti smartphone-ul in timp ce mergi pe strada

Recunoaste: folosesti deseori telefonul cand mergi pe strada. Si nu vorbesc aici de vorbitul la el, ci la "butonatul" propriu-zis. Ar putea fi periculos. Poate, nefiind atent la drum, te impiedici. Poate mai sigur ar fi daca telefonul tau cu Android ar fi partial transparent si ai vedea in acelasi timp ce afiseza ecranul dar si ce se afla dincolo de telefon.

Exact pentru asta este aplicatia de Android Transparent Screen. Aceasta adopta o modalitate extrem de simpla si eficienta pentru a crea efectul de transparenta.

Transparent Screen foloseste in acest scop camera foto. O data ce ai activat functia oferita de aceasta aplicatie, camera foto va fi pornita iar deaspura ei va fi transpusa, ca un layer suplimentar, interfata sistemului de operare. Practic, poti folosi telefonul si, in acelasi timp, sa vezi prin el.

Poti alege nivelul efectului de transparenta. O transparenta mai mare va face mai vizibila imaginea care vine de la camera foto. Opus, un nivel mai mai mic de transparenta va face mai vizibil ceea ce se intampla pe ecran. De asemenea, poti opta pentru oprirea automata a aplicatiei la initierea sistemului de operare si inchiderea temporara a acesteia atunci cand se stinge ecranul, pentru a consuma mai putina baterie.

Apropo de baterie, acesata este si marea problema a aplicatiei Transparent Screen: consumul destul de mare pe care il presupune folosirea pe termen lung.

Poze Transparent Screen pentru Android

Transparent Screen Android (1)Transparent Screen Android (2)Transparent Screen Android (3)

Download Transparent Screen pentru Android

Available-on-android-market1qrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.