Traffic Monitor, ca sa stii ce trafic de date faci inainte sa te trezesti cu o factura kilometrica

Traficul de date este una din cele mai mari probleme ale utilizatorilor de smartphone care nu au un abonament cu suficient trafic inclus. Trebuie sa fii atent sa nu depasesti traficul inclus daca vrei sa nu ajungi sa platesti o factura extrem de grasa.

Pentru asta exista aplicatii de monitorizare a traficului facut pe telefon. Una dintre dintre cele mai bune astfel de aplicatii este Traffic Monitor.

cable-sxchu-internet

Aceasta aplicatie poate monitoriza upload-ul si download-ul facut de conexiunile wireless si 3G. Cum traficul pe conexiunile wireless nu costa, pe noi ne intereseaza traficul total facut intr-o luna de conexiunea 3G.

Din fericire, Traffic Monitor permite configurarea perioadei contorizate. Asta inseamna ca poti sa alegi perioada de facturare pentru a fi contorizata.

Traffic Monitor monitorieaza fiecare aplicatie care face trafic si genereaza statistici. Pe baza acestor statistici poti vedea ce aplicatii iti fac cel mai mare trafic si te poti decide daca merita sa le folosesti in continuare sau sa le dezainstalezi.

De asemenea, aceasta aplicatie masoara si calitatea semnalului, astfel ca poti vedea in ce zone va fi mai lenta conexiunea la internet.

O alta functie interesanta este asa-numita Speedometru. Aceasta testeaza viteza conexiunii, atat pe download, cat si pe upload. Exista si un task manager care iti permite sa opresti aplicatiile care fac prea mult trafic la un moment dat.

In fine, o ultima facilitate importanta este widget-ul care poate fi pus pe desktop. Acesta iti poate arata in timp real traficul realizat de conexiunile la internet active.

Traffic Monitor este o aplicatie foarte buna si foarte populara. In plus, nu doar ca este gratuita, dar nu include nici reclame. Cel putin deocamdata.

Imagini Traffic Monitor

Traffic Monitor Android (1)Traffic Monitor Android (2)Traffic Monitor Android (3)Traffic Monitor Android (4)Traffic Monitor Android (5)Traffic Monitor Android (6)

Download Traffic Monitor

google-playqrcode

2 thoughts on “Traffic Monitor, ca sa stii ce trafic de date faci inainte sa te trezesti cu o factura kilometrica”

    1. Le confunzi. Ai adaugat alt widget, care se numeste Traffic si care nu are legatura cu aplicatia asta. Vezi ca widget-ul trebuie sa se numeasca exact ca aplicatia, Traffic Monitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.