Top 5 jocuri de tip Tower Defense pentru Android

Exista foarte multe jocuri de strategie pentru Android, din care utilizatorii pot alege. Din pacate pentru unii si din fericire pentru altii, diversitatea de gameplay cam lipseste. In afara de grafica diferita, multe jocuri impart acelasi sistem. Exista foarte multe jocuri pentru Android care folosesc sistemul TD (Tower Defense).

Iata care sunt, in viziunea noastra, cateva dintre cele mai bune jocuri de strategie pentru Google Android din categoria Tower Defense.

sentinel-3-android

Plants vs. Zombies

Din cauza faptului ca este compatibil cu un numar relativ mic de dispozitive, Plants vs. Zombies nu are un numar foarte mare de descarcari. Este un joc de tip Tower Defense in care plantele iau locul turnurilor iar inamicii sunt, evident, zombi.

Jelly Defense

Alt joc de tip TD, care urmeaza gameplay-ul deja binecunoscut. Jelly Defense este apreciat insa pentru grafica.

Fieldrunners HD

Fieldrunners HD este un joc de tip TD open field. Adica nu exista un drum predefinit pentru atacatori. Acesta este setat de jucator, cu ajutorul turnurilor. Plasarea turnurilor, pe langa uciderea atacatorilor, va ajuta si la stabilirea traseului pe care acestia il vor urma.

Fieldrunners HD costa 9.98 RON.

Anomaly Warzone Earth HD

Anomaly Warzone Earth este un joc de tip Tower Defense atipic si tocmai acest lucru il face interesant. In acest joc vei fi atacatorul. Iti vei seta hoardele de asalt si va trebui sa le feresti cat de bine poti de turnurile inamicului.

Sentinel 3: Homeworld

Sentinel 3: Homeworld este un joc pe care l-am terminat, dupa care l-am rejucat la nivelurile de dificultate superioare. Este foarte antrenant si ofera numeroase elemente pe baza carora sa-ti stabilesti strategia. Ai un comandant care poate fi upgradat, o baza si porti protectoare care pot fi reparate cu ajutorul dronelor, plus arme gratuite care folosesc energia acumulata de-a lungul misiunilor.

Daca abia acum descoperi universul Tower Defense pe telefon, noi iti recomandam sa incepi cu Sentinel 3: Homeworld. Te va cuceri, cu siguranta.

2 thoughts on “Top 5 jocuri de tip Tower Defense pentru Android”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.