Top 5 jocuri de Android pentru gamerii de ocazie

Nu toti suntem gameri inraiti si nu toti facem din jocuri principala ocupatie pe PC, tableta sau smartphone. Pentru aceia dintre voi care va juati ocazional, pentru relaxare si distractie, avem cinci recomandari pentru telefoanele cu Android.

10-Best-Free-Games-For-Your-Android-Phone

Angry Birds

Nu cred ca socheaza pe nimeni faptul ca Angry Birds este prima noastra alegere cand vine vorba de jocuri pentru gamerii casual. Angry Birds a fost un hit de la prima aparitie si este chiar si mai popular acum, cand tocmai a fost lansat Angry Birds Space.

Pe langa noile decoruri si pasari, Angry Birds Space vine cu ceva si mai interesant: atractia gravitationala si traiectoriile speciale ale pasarilor in zborul lor catre tinta. Acestea aduc un plus de originalitate si, pe alocuri, de dificultate.

Descarca Angry Birds Space:

Available-on-android-market1angry birds


Cut The Rope

In Cut The Rope, sub pretextul hranirii pet-ului, trebuie sa decizi cum si in ce ordine sa tai sforile de care este legata bomboana, pentru ca aceasta sa ajunga, pe principiul pica para malaiata in gura lui natafleata, in stomacul animalutului tau.

Nivelurile variaza ca dificultate si apar elemente noi pe care trebuie sa le iei in calcul cand stabilesti strategia. Este un joc logic si, in acelasi timp, amuzant, care implica, ca si Angry Birds, putina fizica.

Descarca Cut The Rope:

Available-on-android-market1cut the rope


Where’s My Water

Contrar gurilor rele, Where’s My Water nu este despre o femeie gravida care nu-si gaseste apa dupa ce i s-a rupt, ci despre un Swampy, un crocodil care are probleme cu tevile de apa. Dupa o idee Disney.

Tu vei fi instalatorul care va desfunda tevile, astfel incat Swampy sa poata face dus. Din nou, si acest joc implica o anumita doza de fizica, dupa o reteta de succes folosita deja de foarte multi producatori de jocuri.

Where’s My Water costa 3.25 lei.

Descarca Where’s My Water:

Available-on-android-market1Where’s My Water


World Of Goo

World Of Goo este un joc putin mai ciudat si ceva mai dificil dar foarte interesant daca ai rabdare si-ti pui mintea la contributie. Scopul este sa construiesti diverse structuri folosind mingile Goo.

Nivelurile sunt foarte diferite intre ele, ca si proprietatile diverselor tipuri de mingi Goo, pe baza carora trebuie sa construiesti structuri care mai de care mai interesante.

Descarca World Of Goo:

Available-on-android-market1World Of Goo


Draw Something

Draw Something este un fel de mima pe desenate. Alegi un cuvant dintr-o lista de trei si trebuie sa creezi un desen care sa-l reprezinte. Nu este un joc single player. Se joaca in doi, iar celalalt va trebui sa ghiceaca cuvantul pe baza desenului tau. Iar rolurile se schimba apoi.

Descarca Draw Something:

Available-on-android-market1Draw Something

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.