Sony Xperia SL, urmasul lui Xperia S

Victima a mai multor zvonuri in ultima vreme, Sony Xperia SL a fost confirmat oficial de catre de la Sony. Este adevarat, confirmarea a fost facuta din greseala, prin publicarea paginii telefonului pe site-ul oficial cu doua saptamani intainte de cum era prevazut. Probabil cineva de la Sony a fost foarte nerabdator.

Cum era de asteptat, Xperia SL, ca urmas al lui Xperia S, are acelasi si design si aproape aceleasi dotari tehnice. Singura deosebire in ceea ce priveste dotarile consta in procesorul putin mai rapid. Vorbim de un Qualcomm S3 dual core care ruleaza la 1.7 GHz, spre doesebire de 1.5 GHz la cat ruleaza procesorul lui Xperia S.

Sony Xperia SL

Xperia SL masoara 128.0 x 64.0 x 10.6 mm si cantareste 144 g. In plus fata de Xperia S, urmasul acestuia va avea o noua culoare disponibila. Ati ghicit: roz.

Restul specificatiilor tehnice nu includ nicio surpriza: are chipsetul video Adreno 220, 1 GB RAM. Ecranul de 4.3 inch are rezolutie HD. Camera foto are 12 MP si filmeaza 1080p iar camera secundara are 1.3 MP.

Pe partea de conectivitate sunt bifate conexiunile devenite deja standard precum Wi-Fi, 3G GPS Bluetooth, microUSB si microHDMI.

Nu se stie inca exact cand va fi lansat si cat va costa Xperia SL, insa ne asteptam ca acesta sa apara pe piata in ultimul trimestru al anului, la timp pentru sezonul cadourilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.