Smart Launcher, un launcher rapid si original

Cand vine vorba de launchere pentru Android, cel mai popular, de departe, este Go Launcher Ex. Exista insa multe launchere bune, unele chiar foarte putin cunoscute. Din aceasta categorie face parte si Smart Launcher.

Smart-Launcher

Smart Launcher are la baza un principiu simplu de functionare: pe desktop sunt plasate doar aplicatiile esentiale, iar meniul de aplicatii este impartit in sectiuni.

Aplicatiile esentiale de pe desktop sunt camera foto, agenda de contacte, dialer-ul player-ul audio etc. Acestea sunt afisate concentric iar utilizatorul, daca are mai multe aplicatii care indeplinesc acelasi rol, de exemplu mai multe playere audio, poate alege unul default.

Meniul de aplicatii, cum am mai spus, este organizat pe sectiuni in care sunt grupate aplicatiile din aceeasi categorie: aplicatii multimedia, internet etc. Aceasta organizare se face automat dar nu este perfecta. Am intalnit cazuri in care unele aplicatii sunt plasate in alta categorie decat ar fi fost cazul. Din fericire, aplicatiile pot fi mutate dupa bunul plac.

Partea proasta este ca nu exista foarte multe optiuni de configurare, in afara de schimbarea iconitelor sau a temelor. Partea buna este ca, tocmai din acest motiv, Smart Launcher se misca foarte bine inclusiv pe telefoanele entry level, cu dotari slabe.

Nu putem spune ca este cel mai bun launcher din cate am incercat, insa daca iti place sau nu este o apreciere pur subiectiva a sistemului cu iconite in cerc de pe desktop si a sectiunilor din meniul de aplicatii. Va recomandam sa-l incercati si sa va convingeti singuri.

Imagini Smart Launcher

Smart-Launcher-Android (1)Smart-Launcher-Android (2)Smart-Launcher-Android (3)Smart-Launcher-Android (4)Smart-Launcher-Android (5)

Download Smart Launcher

google-playqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.