Samsung Galaxy S3 pret – cat costa in Romania Galaxy S3

Fara doar si poate, Samsung Galaxy S3 este cel mai asteptat telefon al anului. Acesta trebuie sa se tina la inaltimea modelor anterioare din seria Galaxy S.

Samsung a reusit, fara prea mari probleme din partea concurentei, sa se incoroneze drept cel mai important producator de smartphone-uri cu Android. Seria Galaxy S este chiar cea responsabila de veniturile in crestere anuntate recent de coreeni.

Galaxy S3 a fost, dupa bine stiti deja, lansat inclusiv in Romania. Pretul smartphone-ului de la Samsung difera de la operator la operator, de la abonament la abonament si, bineinteles, de la magazin la magazin.

Ca de obicei, preturi ceva mai mici ale telefonului gasim la operatori. Insa, nu mai este niciun secret pentru nimeni ca operatorul isi recupereaza inzecit banii prin abonament.

Samsung-Galaxy-S3

Asadar, la Orange poti cumpara Galaxy S3 incepand cu 299 euro, cu tot cu TVA, daca alegi un abonament Pantera 21 plus optiunea My Smartphone 15 pe o durata de doi ani. Acesta este cel mai mic pret la Samsung Galaxy S3 in oferta Orange. De aici, cu cat pretul lunar al abonamentului este mai mic, cu atat este mai mare pretul telefonului.

La Vodafone cel mai mic pret este de 279 euro. Vei beneficia de el la abonamentul Mega 25 Internet pe mobil 1 GB, daca il faci pe doi ani. La fel, pretul va creste cu cat abonamentul este mai ieftin.

Si Cosmote are in oferta Samsung Galaxy S3. Din pacate, pe site-ul oficial nu sunt publicate si preturile respectiv abonamentele corespunzatoare. Ca o paranteza, trebuie spus ca n-ar strica un site nou pentru cei de la Cosmote.

La liber, in magazinele online, telefonul poate fi gasit la preturi incepand cu 2.300 lei. La Emag, de exemplu, Samsung I9300 GALAXY S3 Blue costa 2.700 lei.

Ca de obicei, preturile de la noi sunt mai mari ca cele de peste ocean sau din alte tari europene. Asta chiar daca in alte parti, cum ar fi Statele Unite, se comercializeaza modele diferite, cu componente diferite fata de cele de la noi.

One thought on “Samsung Galaxy S3 pret – cat costa in Romania Galaxy S3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.