RingDimmer – cu volumul pe pilot automat

RingDimmer este una dintre acele aplicatii de Android atat de utile, incat, dupa ce o descoperi, aceasta devine esentiala pentru smartphone-ul tau.

RingDimmer

Scopul aplicatiei este bine definit. Si anume, acela de a regla automat volumul in functie de zgomotul inconjurator. Pentru a masura nivelul zgomotului inconjurator se foloseste microfonul telefonului. In functie de aceasta este crescut sau redus automat volumul tonului de apel.

Pentru a functiona corespunzator, RingDimmer va rula permanent in background, masurand cu ajutorul microfonului incorporat nivelul de zgomot din jur.

Am apreciat faptul ca aplicatia nu merge exclusiv pe pilot automat, ci ofera utilizatorului un anumit grad de control. Se pot configura urmatoarele aspecte:

 • acuratetea: cat de des se face ajustarea volumului
 • volumul minim: sub ce nivel nu se poate reduce volumul
 • boost: setarea volumului peste limita standard
 • Pe langa volumul tonului de apel, RingDimmer poate seta automat si vibratiile. Cand te afli intr-un mediu zgomotos si este posibil sa nu-l auzi nici cu volumul la maxim, RingDimmer va activa si vibratiile.

  O alta optiune interesanta este plasarea indicatorului de volum in lista de notificari a sistemului de operare. In acest fel, poti verifica rapid, fara a mai intra in setarile telefonului, la ce nivel este setat volumul cand te afli intr-un anumit mediu.

  Utilitatea lui RingDimmer este evidenta. Acesta iti poate seta un volum redus cand te afli, sa zicem, la birou, sau un volum puternic cand esti pe strada sau intr-un bar.

  Nu putem sa facem o evauare o consumului bateriei, deocamdata. Producatorul sustine insa ca acesta este minim si ca nu influenteaza intr-un mod negativ evident durata de viata a bateriei.

  RingDimmer costa un dolar dar isi merita banii cu prisosinta. Va recomandam aceasta aplicatie.

  Imagini RingDimmer:

  RingDimmer-Android (1)RingDimmer-Android (2)RingDimmer-Android (3)RingDimmer-Android (4)RingDimmer-Android (5)

  Download RingDimmer:

  google-playqrcode

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.