Retetele, intotdeauna bune sa le ai la indemana

UCJrRTrpV1XFNBQaDNftRkB3HIL8OCpKv6ddV2nK1cQMG10YAPCUOGPENw0eW77z_Q[1]Aplicatiile cu retete de mancare nu ar trebui sa fie dificil de creat. Principiile sunt clare, nimic complicat. Cu toate astea, aplicatiile romanesti cu retete le numeri pe degetele de la o singura mana.

Una dintre putinele aplicatii romanesti de acest gen este retete-de-mancare.ro, aplicatia site-ului cu acelasi nume.

Aceasta are aceeasi organizare, categorii si continut cu site-ului. Doar forma difera, evident. Categoriile si subcategoriile in care sunt impartite retele sunt logice. Numarul retelor este destul de mic, nu trece de o mie.

Fiecare reteta include o singura poza, lista de ingrediente si modul de preparare. Acestora li se adauga comentariile utilizatorilor, in cazurile in care exista. Modul de preparare este succint si nu este insotit de poze exemplificatoare. Faptul ca in spatele site-ului si a aplicatiei nu sta un bucatar, ci propabil un "expert SEO", reiese si din faptul ca nu exista clipuri video.

Aplicatia in sine are si ea problemele ei. Una ar fi faptul ca se misca destul de greu. Asta pentru ca paginile sunt incarcate de pe site. Daca ai ghinionul sa-ti pice conexiunea la Internet, vei primi un mesaj care-ti spune acest lucru si vei fi scos din aplicatie.  De asemnea, aplicatia nu stie sa te readuca la acelasi nivel al paginii cand dai back. Inchipuieti ca dai scroll pana gasesti o reteta, iar cand revii la pagina anterioara esti tot in capul listei.

Retete-de-mancare.ro este o aplicatie mediocra, cu continut subtire. Si mai trist este ca restul aplicatiilor romanesti de acest gen sunt si mai slabe.

Imagini retete-de-mancare.ro

retete-android (1)retete-android (2)retete-android (5)retete-android (6)retete-android (3)retete-android (4)

Download retete-de-mancare.ro

Available-on-android-market1qrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.