Reduceri (de vara) la aplicatii si jocuri pentru Android

Summer Sale! Acesta este sloganul sub care Google încearcă să mai animeze destul de blamatul în ultima vreme ecosistem cu o serie de reduceri la aplicațiile și jocurile de Android.

Endomondo Sports Tracker, ViewRanger GPS – Trails & Maps, Runtastic PRO și WeatherPro sunt printre cele mai interesante aplicații pe care le putem achiziționa cu preț redus dacă ne grăbim. WeatherPro este chiar o alegere excelentă, dacă ești în căutarea unui aplicații meteo cu informații cât mai corecte. Oferta este destul de sărăcăcioasă și ca număr și ca nume de aplicații. În total, sunt 16 aplicații cu preț redus, pe care le găsiți aici.

Summer Sale Android

Printre cele 15 jocuri oferite la Summer Sale, regăsim nume care nu ne spun mare lucru precum Jewel Galaxy, TETRIS Blitz, World at Arms și Iron Force. Lista completă o găsiți aici.

De menționat faptul că reducerile nu se referă doar la prețul de achiziție al aplicațiilor, ci, în unele cazuri, la inapps purchase-urile incluse.

Deși oferta nu pare foarte interesantă, nu trebuie să fiți dezamăgiți. Este doar prima fază. Vor urma și alte aplicații și jocuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.