Pirates of the Caribbean, jupanul marilor

Ai jucat vreodata Sid Meier’s Pirates? Daca da, atunci o sa iti placa cu siguranta Pirates of the Caribbean pentru Android al celor de la Disney. Daca nu, acum ai sansa sa scoti la lumina piratul din tine.

Pirates of the Caribbean iti aduce pe telefonul mobil o mica parte a universului piratilor din Caraibe. Vei recunoaste atat tema muzicala care parca te face sa scoti sabia din teaca, cat si expresiile piratilor si amprenta inconfundabila a lui Jack Sparrow.

Pirates of the Caribbean

Ca orice pirat cinstit, treaba ta e sa ataci alte corabii si sa pui mana pe comori. Dupa ce iti alegi un nume si un steag, vei fi instruit cu ajutorul unui mic tutorial din care vei invata principalele elemente ale intrefetei si tactici de care te vei folosi mai apoi.

Banii si experienta le vei acumula rezolvand questurile de pe insule si luptand cu alti pirati. Vei angaja oameni si vei invata ca de numarul lor depinde succesul misiunilor tale. Cufere cu galbeni plutesc la tot pasul, galbeni pe care ti-i vei insusi cu un singur click.

Ca sa angajezi oameni ai nevoie fie de prieteni, fie de gems. Daca n-ai gems, poti cumpara cu bani reali, in joc. Prietenii dau componenta sociala a jocului. Ca pe Facebook, in Pirates of the Caribbean te poti baza pe ajutorul acestora.

Pentru multi, s-ar putea dovedi o experienta prea simplista care nu implica vreun fel de strategie. De asemenea, dupa un timp devine destul de repetitiv. La acestea se adauga si o serie de bug-uri grafice. De exemplu, te vei trezi la un momentdat ca se vede doar corabia ta, restul elementelor grafice disparand pur si simplu.

Cei care au un telefon cu o rezolutie mare a ecranului pot descarca pachetul HD. Acesta aduce o grafica mai buna.

Una peste alta, Pirates of the Caribbean este un joc care trebuie incercat. Sa nu te asepti insa la un gameplay complex.

Poze si video Pirates of the Caribbean pentru Android

Pirates of the Caribbean (1)Pirates of the Caribbean (2)Pirates of the Caribbean (3)

Download Pirates of the Caribbean pentru Android

android-marketqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.