Pentru a vedea cat de slaba este si a o imbunatati, Facebook isi obliga angajatii sa foloseasca propria aplicatie de Android

sursa: glassdoor.comAcum doar doua saptamani va spuneam parerea noastra, foarte proasta, despre aplicatia Facebook pentru Android: se misca greu, consuma prea mult bateria si este lipsita de functii importante.

Ei bine, astazi aflam ca cei din conducerea Facebook sunt constienti de acest lucru si au de gand sa repare problemle. Pentru asta, conform surselor celor de la Business Inder, angajatii Facebook sunt obligati sa foloseasca aplicatia pe telefoane cu Android. Se spera ca astfel, vazand cat de proasta este aplicatia de Android, angajatii sa gaseasca o motivatie suplimentara pentru a o imbunatati.

Americanii numesc acest procedeu "dogfooding" de la "eating your own dog food" si este o tactica destul de frecvanet folosita de companiile din IT.

Aceasta stire, dincolo de amuzamentul inerent, vine ca o usoara consolare pentru utilizatorii de Android, care au vazut chiar ieri cu invidie cum aplicatia Facebook pentru iOS a fost imbunatatita substatial. Iar asta s-a facut prin renuntarea la wrapper-ul HTML si trecerea la o aplicatie nativa. Exact ceea ce ar trebui facut, intr-o prima etapa, si in cazul aplicatiei de Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.