Optimus 3D Cube, primul smartphone cu editor 3D

Cei de la LG continua, singuri deocamdata, cursa smartphone-urile 3D cu un nou model: Optimus 3D Cube. Spunem singuri, pentru ca, deocamdata, restul producatorilor nu se arata prea interesati sau nu cred in succesul 3D-ul pe telefoane.

Optimus 3D Cube este al doilea smartphone 3D al celor de la LG, dupa Optimus 3D. Noul terminal masoara 9.6 mm grosime dar nu este la fel de suplu, la cele 148 de grame pe care le cantareste.

LG Optimus 3D Cube

Ecranul masoara 4.3 inch si ofera o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Vorbim de un ecran care nu necesita ochelari pentru vizionarea continutului 3D.

Sub capota lui Optimus 3D Cube se ascunde mandru un procesor dual core care ruleaza la 1.2 GHz. Spatiul intern de stocare masoara 16 GB si poate completat cu ajutorul unui card microSD.

Din pachet nu lipsesc tehnologii nelipsite de la un smartphone cu pretentii, cum se doreste a fi si Optimus 3D Cube. Printre acestea, amintim iesirea HDMI, suportul A-GPS, NFC, Wi-Fi si Blootooth. Toate acestea vor folosi autonomia oferita de o baterie de 1520 mAh.

Camera foto de 5 MP filmeaza 3D la rezolutie 720p. Filmarea normala, 2D, se poate face si la 1080p.

LG nu a mai avut rabdare pana la implementarea lui Android 4.0. Telefonul va fi vandut initial cu Android 2.3 Gingerbread, urmad ca mai apoi sa se faca si upgrade-ul la Ice Cream Sandwich. Cei care vo achizitiona telefonul vor gasi pe el un editor foto si video pentru continu 3D, plus cateva alte aplciatii si jocuri 3D.

LG Optimus 3D Cube va intra pe piata la inceputul lunii martie, mai intai in Coreea de sud, iar mai apoi in Europa. Va costa 750 de dolari, oficial si nu ne-ar surprinde ca in Romania sa ajunga la veo 3000 de lei.

Poze cu LG Optimus 3D Cube

LG Optimus 3D CubeLG Optimus 3D CubeLG Optimus 3D Cube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.