O noua versiune de YouTube pentru Android

Aplicatia YouTube pentru Android a primit un binevenit update. In special pentru utilizatorii care au pe smartphone-ul lor Android 2.2 sau 2.3.

Si asta in primul rand pentru ca update-ul de azi aduce o noua interfata. Interfata care pana acum a fost disponibila doar celor cu Android 4.0 sau mai nou.

youtube

Pe langa noua si frumoasa interfata, YouTube pentru Android vine si cu alte functii noi. De departe cea mai interesanta este incarcarea anticipata a clipurilor. Cum explica si cei de la Google pe blogul oficial, asta inseamna ca poti lasa linistit clipul sa se incarce complet, pentru a-l viziona mai apoi fara intreruperi cauzate de conexiunea la internet.

Noua versiune aduce si posibilitatea crearii unui playlist in care poti adauga clipuri pe pe care vrei sa le vezi unul dupa altul, in ordinea aleasa de tine (se numeste TV queue).

youtube_for_android

Cei care au deja instalata aplicatia YouTube pot face update, ceilalti o pot descarca de aici.

2 thoughts on “O noua versiune de YouTube pentru Android”

 1. Mda, si ati observat in ce hal se misca? In reluare?
  Si asta o spun eu care am si S3 si Note 1, si nevastamea S2.
  Se misca infect.
  Apoi, contine RECLAME, ultima versiune are reclame in toate filmele din youtube, deci dati uninstall la ea cat mai repede.
  Si daca nu stiti, va spun eu o versiune ok, YOUTUBE v3.3.0.
  Si google maps v5.11 e perfecta.
  Daca vreti sa reveniti la aplicatia default, aia venita cu android, va duceti in setari-applications-all , gasiti Youtube si dati uninstall updates…si revine la versiunea veche, aia perfect functionala.
  La fel si cu google maps 6.12, ultima versiune se misca infect, consuma ram mult si se blocheaza cand esti prin ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.