Noul Feedly – un fel de Flipboard pentru Google Reader

Feedly este un serviciu online care prezinta fluxurile RSS din Google Reader intr-o forma mult mai atragatoare decat o face serviciul celor de la Google si cu o mica doza de socializare. Aplicatia Feedly pentru Android si iOS tocmai a primit un update major care aduce o interfata radical schimbata.

feedly

In Feedly poti citi stiri din doua surse: Google Reader (daca ai cont si-l folosesti) si site-urile sugerate de Feedly din diverse categorii de continut.

Daca folosesti Google Reader, iti vei putea citi stirile intr-o maniera care aduce mult cu Flipboard. Pozele sunt mari, textul usor de citit, iar navigarea de la o pagina la alta se face printr-un simplu swipe. Daca ai feed-urile organizate pe tag-uri in Google Reader, le vei putea accesa foarte usor si din Feedly.

Subiectele citite pot fi share-uite pe Facebook, Twitter sau mail. De asemenea, daca preferi, poti deschide acea pagina in browser-ul web. In plus, daca folosesti Pocket (noi iti recomandam sa-l folosesti), poti salva articolele pentru a le citi mai tarziu, chiar daca nu vei fi conectat la internet.

Cum am spus si la inceput, pe langa Google Reader, in Feedly poti adauga si alte site-uri interesante, folosind lista de recomandari. Nu sunt multe, ci doar cateva dintre cele mai importante surse de informare organizate pe categorii.

Feedly seamana cu Flipboard ca interfata, este adevarat, dar nu este o aplicatie care sa-ti permite si sa descoperi continut nou (cu exceptia celor catorva site-uri din lista de recomadari). Este un client de Google Reader care-ti prezinta informatia intr-un mod placut, dar cam atat. Se adreseaza unui target diferit de Flipboard, si anume celor care se rezuma la site-urile pe care au ales sa le adauge in Google Reader.

Una peste alta, Feedly este un client de Google Reader interesant pentru o anumita categorie de utilizatori ai serviciului Google. Noi, care avem sute de site-uri adaugate in Google Reader si consumam o mare cantitate de informatii zilnice, preferam gReader, pe care-l consideram cel mai bun client de Google Reader la ora asta, mai bun si decat aplicatia oficiala facuta de Google.

Capturi de ecran Feedly

feedly-android (1)feedly-android (2)feedly-android (3)feedly-android (4)feedly-android (5)feedly-android (6)feedly-android (7)feedly-android (8)feedly-android (9)

Download Feedly

google-playqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.