Nexus 4 – un pret bun pentru un terminal foarte interesant

nexus-4-1Google a anuntat Nexus 4, desi nu a mai putut tine evenimentul de lansare din cauza uraganului Sandy. Produs de LG, Nexus 4 ofera dotari de top si, suprinzator, vine la un pret bun.

Ecrnaul este de tip IPS+, cu diagonala de 4.7 inch si  1280 x 768 pixeli rezolutie (320 ppi). Procesorul este cel mai bun la ora actuala – S4 Pro quad core la 1.5 GHz. Cei de 2 GB de memorie RAM ar treui sa fie suficienti pentru cerintele actuale.

Camera foto principala este de 8 MP, iar cea frontala are 1.3 MP. Vor exista doua versiuni: de 8 GB si de 16 GB. Tinand cont ca nu exista slot pentru card, probabil ca cei mai multi se vor indrepta catre versiunea de 16 GB.

Nu ofer suport LTE, de parca am fi putut se ne bucuram cum trebuie de aceasta in Romania, unde nici acoperirea 3G nu este suficienta la ora asta.

Nexus 4 va avea o baterie de 2.100 mAh si, ce este si mai interesant, va putea fi incarcat wireless. Ramane de vazut si cat de eficienta va fi incarcarea wireless si cat va dura o incarcare completa.

Pretul oficial pentru Nexus 4 este 300 dolari pentru versiune de 8 GB si 350 pentru cea de 16 GB. Asteptati-va sa-l vedeti la 350 – 400 de euro la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.