Livesports24 F1 Racing, aplicatie de Android pentru fanii F1

Formula 1 are o aplicatie oficiala pentru Android. Din pacate, aceasta nu este gratuita. Ba chiar costa exagerat de mult: 111 RON. Aici intra in joc aplicatia pe care o propunem fanilor acestui sport, Livesports24 F1 Racing.

GT93

Aceasta ofera, in mare, aceleasi informatii ca aplicatia oficiala, dar gratis. Livesports24 F1 Racing afiseaza in timp real infromatii precum:

  • comentariu live al curselor si calificarilor care include pozitiile si timpii pilotilor, pitstop-urile
  • date despre circuit, conditii meteo
  • date despre pilotii si constructori
  • stiri, calendar competitional

Cursa este insotita de comentariu live, in scris si de situatia de pe circuit cu ordinea si timpul pilotilor.

Nu lipsesc clasamentele la zi cu ordinea pilotilor si a echipelor, fiecare cu numarul de puncte acumulate de-a lungul sezonului. In dreptul fiecarui pilot exista un grafic care arata evolutia de-a lungul unui sezon – pozitia pe care a ocupat-o dupa fiecare cursa.

Informatiile despre circuit includ desenul acestuia, numarul de ture, lungimea unui tur, distanta totala ce trebuie parcursa si recordul pe tur de circuit.

Fanii Formulei 1 vor aprecia cu siguranta ca au la indemana rezultatele intregului sezon si ca pot oricand vedea pe ce loc a terminat un anumit pilot intr-o cursa anterioara sau cine a castigat o cursa din urma.

Daca la capitolul informatii oferite, Livesports24 F1 Racing nu sta rau, problema aplicatiei este, din punctul nostru de vedere, interfata. Nu este foarte proasta, dar cu siguranta e mult loc de mai bine. Ergonomia lasa de dorit. Iti va lua ceva timp pana te vei dumiri cum accesezi anumite informatii.

De asemnea, lipseste, din pacate, orice optiune de configurare.

Livesports24 F1 Racing nu este o aplicatie perfecta dar, avand in vedere concurenta si faptul ca aplicatia oficiala costa exagerat de mult, reprezinta una dintre cele mai bune optiuni la ora actuala pentru impatimitii Formulei 1.

Imagini Livesports24 F1 Racing:

Livesports24 F1 Racing (11)Livesports24 F1 Racing (1)Livesports24 F1 Racing (2)Livesports24 F1 Racing (3)Livesports24 F1 Racing (4)Livesports24 F1 Racing (5)Livesports24 F1 Racing (6)Livesports24 F1 Racing (7)Livesports24 F1 Racing (8)Livesports24 F1 Racing (9)Livesports24 F1 Racing (10)

Descarca Livesports24 F1 Racing:

google-playqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.