LG X3, prima aparitie

Cu ceva mai bine de o luna inainte de startul editiei din acest an a Mobile World Congress, apar primele informatii despre LG X3, cel care se zvoneste ca va fi varful de lance pe 2012 al celor de la LG.
Cu un ecran de 4.7 inch (1280 x 720 rezolutie), nu gresim cand spunem ca LG X3 va fi unul din “marii” acestui an. Unde mai pui ca va avea trei butoane capacitive sub ecran, ceea ce adauga la dimensiunile dispozitivului.
LG-X3
LG X3 va avea un procesor cu patru nuclee si chipset Nividia Tegra 3. Camera foto principala va avea 8 MP, iar cea secundara 1.3 MP. Va oferi 16 GB spatiu intern de stocare, ce va putea fi suplimentat cu un card microSD.
Conexiunile la Internet vor fi asigurate de suportul HSDPA de 21 Mbps si wireless-ul b/g/n. Tot pe partea de conexiuni intra si conexiune suportul 4.0.
Desi va avea o baterie foarte mare, de 2000 mAh, grosimea lui LG X3 va fi undeva in jurul a doar 9 mm. Din pachetul de dotari nu lipseste nici transmitatorul NFC (Near Field Communication), care, in viitorul nu foarte indepartat, va fi folosit de mai toate marile magazine pentru plata cu telefonul. Nu mai lipseste decat un suport software puternic pentru acest lucru.
Conform celor de la Pocketnow, LG X3 ar trebui sa intre pe piata undeva spre sfarsitul primaverii sau inceputul verii. Pana atunci, ar trebui oricum sa-l vedem la Mobile World Congress 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.