LauncherPro, alternativa la Go Launcher Ex

Go Launcher Ex este cel mai complet launcher pentru Android. Dar odata cu functiile numeroase vine si degradarea performantei. Iar atunci cand ai un telefon care nu dispune de un procesor foarte puternic, este o problema. LauncherPro are ca principal atuu tocmai faptul ca nu are nevoie de resurse la fel de mari pentru a rula.

LauncherPro

Ca o paranteza pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest tip de aplicatii, launcher-ul este o interfata customizabila care acopera atat desktop-ul, cat si meniul cu aplicatii, oferind un numar mult mai mare de optiuni decat interfata standard.

Spre deosebire de Go Launcher Ex, LauncherPro nu ofera acelasi volum de optiuni. Poti configura dock bar-ul si aplicatiile afisate acolo, numarul de aplicatii pe orizonatala si pe verticala afisate pe desktop sau in meniul de aplicatii, animatiile si efectele pentru diverse oepratiuni si numarul de desktop-uri. Nu ofera optiuni avansate precum crearea de foldere.

Tocmai datorita numarul mai mic (dar suficient) de optiuni, LauncherPro se misca mult mai rapid decat Go Launcher Ex, iar momentele cand are lag sunt mai rare si mai scurte.

De aceea, le recomandam LauncherPro celor care nu au nevoie de un numar foarte mare de optiuni de personalizare a interfetei, ci vor ca telefonul lor sa se miste rapid in mniuri, cu cat mai putin lag posibil.

LauncherPro-android

Download LauncherPro

google-playqrcode

3 thoughts on “LauncherPro, alternativa la Go Launcher Ex”

    1. Nu l-am folosit foarte mult, sa ne dam seama cum se comporta pe termen lung. Oricum am observat ca are mai putine optiuni de configurare decat Go Launcher.

  1. Parca se misca mai bine fada de ADW. Insa nu vrea sa mearga cu nicio tema de la ADW. Si din cate am cautat prin ‘Market’ nu sunt teme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.