La Teatru, aplicatie romaneasca pentru Android

Cand ai fost ultima oara la teatru? Probabil multi dintre voi nici nu va aduceti aminte, in timp ce altii merg in mod frecvent. Pentru cei din urma, exista o aplicatie romaneasca, ce se numeste chiar La Teatru.

La Teatru este in principiu un ghid al spectacolelor de teatru, prin intermediul caruia afli ce piese ruleaza in orasul tau.

la-teatru

Apropos de orase, La Teatru suporta urmatoarele orase: Bucuresti, Arad, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Sibiu si Timisoara. Autorul programului promite insa ca, in viitor, vor fi suportate si alte orase din tara, precum si localitati din alte tari.

Exista trei modalitati prin care poti vedea ce piese ruleaza: lista evenimentelor, lista institutiilor de teatru si localizarea geografica. In cazul celei din urma, folosind sistemul de locatie al telefonului, iti sunt afisate cele mai apropiate teatre, cu spectacolele rulate.

Printre functiile oferite se numara si posibilitatea adaugarii in calendar a unui spectacol. Se poate crea si o lista de teatre favorite.

Interfata programului este cat se poate de simpla si egonomica. La deschidere, cum se poate observa si din screenshot-urile de mai jos, esti intampinat de meniul principal, cu ale sale cinci pictograme. Acestea sunt succedate de obicei de lista fie a spectacolelor, fie a teatrelor.

La Teatru este o aplicatie utila pentru iubitorii pieselor de teatru. Sigur, este loc si de mai bine. De exemplu, ar fi fost util un numar de telefon in pagina unui teatru, pentru a cere mai multe informatii sau chiar a rezerva bilete la o piese. Si mai bine ar fi fost daca ar fi existat o functie de rezervare a biletelor in cadrul aplicatiei dar aici deja se complica lucrurile mult prea mult.

Poze La Teatru

la-teatru-android (1)la-teatru-android (2)la-teatru-android (3)la-teatru-android (4)la-teatru-android (6)la-teatru-android (7)la-teatru-android (5)la-teatru-android (8)

Download La Teatru

android-marketqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.