ISeeYou, un motiv sa nu-ti cumperi Galaxy S3

Cand au lansat Galaxy S3, una dintre functiile cu care cei de la Samsung s-au laudat a fost asa-numita SmartStay. Aceasta tine aprins ecranul telefonului atata vreme cat citesti ceva si-l stinge cand nu mai ai ochii indreptati catre el. O functie foarte utila dar care poate fi reprodusa cu ajutorul unei aplicatii, fara a da niciun ban.

samsung-galaxy-s3

ISeeYou este numele aplicatiei care reproduce functia descrisa mai sus. Este gratuita si merge, am testat-o. Din pacate, doar cei care au telefoane cu Android 4.0 ICS se vor putea bucura de ea. Nu este compatibila, cel putin deocamdata, cu versiunile mai vechi de Android.

iseeyou-androidIseeYou foloseste camera frontala a telefonului pentru a scana fata utilizatorului. Cand acesta se uita la ecran, impiedica stingerea display-ului. Cand nu se mai uita, il va inchide automat. Pe langa limitarea la Android 4.0, este evident ca aceasta aplicatie merge doar pe telefoanele care au camera frontala.

Exista si o versiune pe bani, care costa un dolar. ISeeYouPRO permite accesul la optiuni prin care poti alege timpul de scanare a fetei si intervalul de timp la care se face scanarea.

Daca aveti un telefon cu Android 4 si camera frontala, va recomandam sa incercati aceasta aplicatie. Stim cu totii cat de enervant este sa ti se stinga ecranul cand citesti un articol interesant pe net.

One thought on “ISeeYou, un motiv sa nu-ti cumperi Galaxy S3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.