Instamap = Instagram + Google Maps

Instamap este o aplicatie third party dedicata utilizatorilor de Instagram, care adauga o noua componenta popularei retele de photo sharing, si anume, localizarea geografica a fotografiilor.

instamap

Dupa cum cei care folosesc Instagram stiu, fotografiile postate includ informatii despre locatia in care au fost realizate, daca utilizatorul nu a dezactivat aceasta optiune. Folosindu-se de aceasta facilitate si profitand ca Instagram nu are (inca) aceasta functie, Instamap vine sa puna fotografiile pe harta. La propriu.

Instamap este, de fapt, o harta de Google Maps pe care sunt plasate fotografiile de pe Instagram, care au, bineinteles, datele de geolocatie salvate.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand deschizi aplicatia este sa te loghezi in Instagram si sa acorzi drepturi de acces pentru Instamap. Daca ai GPS-ul pornit sau macar o conexiune activa la Internet, va fi afisata zona in care te afli si fotografiile realizate imprejur.

Ca si in Google Maps, poti face scroll si vizualiza orice zona de pe harta, cu tot cu fotografiile postate pe Instagram.

Instamap este o metoda interesanta de a gasi fotografii realizate de alti utilizatori de Instagram, pe diverse regiuni geografice. Nu se complica cu alte optiuni sau facilitati auxiliare. Doar harta si poze.

Instamap-android (1)Instamap-android (2)Instamap-android (3)

Download Instamap

google-playqrcode

One thought on “Instamap = Instagram + Google Maps”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.