HTC Sense 4.0 – prima aparitie

Interfata pe care cei la HTC au folosit-o de-a lungul timpului pe telefoanele cu Windows Phone si Android va ajunge in curand la versiunea cu numarul 4. Acest 4 are evident legatura directa cu Android 4, versiunea pentru care a optimizat-o HTC.

Cei de la Poketnow au avut ocazia sa testeze o versiune de incipienta de HTC Sense 4.0 dar nu au primit acceptul sa si publice imaginii cu noua interfata. Au facut insa cunoste cateva dintre functiile noi pe care noua versiune la va aduce.

DH_HTC_Explorer_2

Printre acestea se numara: optimizare completa pentru modul landscape, o noua aplicatie de mail, integrarea Dropbox care le va aduce utilizatorilor si 50 de GB pentru stocare, suport pentru sistemul audio universal Beats si altele.

De mentionat si faptul ca HTC Sense 4.0 nu are zona de butonane esentiale pe ecran. Asta inseamna ca telefoanele HTC vor avea in continuare deciat o parte pentru butoanele hardware, undeva sub ecran, ca si pana acum. Este cunoscut faptul ca Ice Cream Sanwich incearca sa ajute producatorii sa scape de butoanele hardware pentru a dedica cea mai mare parte a dispozitivului ecranului prorpiu-zis. Se pare ca HTC vede altfel lucrurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.