HTC One Max, smartphone-ul gigant, cu cititor de amprente

Dupa numeroase zvonuri, HTC One Max a fost, in sfarsit, anuntat oficial. Cum ne asteptam, este din foarte multe puncte de vedere un HTC One mai mare si cam atat.

HTC One Max este un asa-zis phablet, avanda dimensiuni mai mari decat ale unui telefon considerat normal si mai mici decat ale unei tablete. La 5.9 inch, este unul dintre cele mai mari smartphone-uri de pe piata, liderul incontestabil fiind Sony Xperia Z Ultra, cu ai sai 6.4 inch.

HTC One Max

One Max foloseste designul lui HTC One, dar nu numai. O serie intreaga de componente interne au ramas neschimbate. Are acelasi procesor Sanpdragon 600 si aceeasi camera foto Ultrapixel, cu 4 MP. Nou este insa sistemul de stabilizare optica a imaginii, care face camera foto si mai perdormanta in conditii slabe de iluminare.

La capitolul noutati trebuie trecuta si noua versiune, 5.5, de HTC Sense, tema care imbraca de cativa ani incoace toata smartphone-urile HTC cu Android. Apropos, de Android, HTC One Max va fi livrat cu cea mai noua versiune a sistemului de operare la ora aceasta, 4.3.

HTC One Max

Cum s-a zvonit si inainte de lansare, One Max are scaner de amprente, pentru deblocare. Acesta este situat sub camera foto.

Este un smartphone foarte greu, la cele 217 grame ale sale. Nici dimensiunile nu sunt deloc modeste: 164.5 x 82.5 x 10.3 mm.

HTC One Max va fi disponibil in urmatoarele zile pe piatele din Europa si Asia. Atunci vom afla si pretul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.