Grooveshark pentru Android – muzica la comanda, dar nu oricum

Dupa aventurile cu drepturile de autor de a caror incalcare a fost acuzata, aplicatia Grooveshark pentru Android a revenit in Play Store.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Grooveshark, aceasta este un serviciu ce dispune de o foarte bogata colectie muzicala la care utilizatorii pot apela pentru a asculta formatiile preferate.

grooveshark-android-c

Aplicatia de Android mosteneste, in mare, facilitatii cu care cei care au folosit si pana acum Grooveshark sunt obisnuiti. Poti asculta muzica fie cautand melodia dorita, fie initiind un post de radio bazat pe melodii similare celei cautate.

Din pacate, prima varianta, ascultarea melodiilor cautate, este disponibila doar utilizatorilor platitori. Un abonament pentru acces complet la Grooveshark pentru Android, numit Grooveshark Anywhere, costa 9 dolari pe luna. Destul de mult.

Asa se face ca, cei care nu sunt dispusi sa platesca, au la dispozitie doar posturile de radio. Nu vorbim de posturi de radio in sensul clasic al cuvantului, ci de un playlist creat cu melodii apropiate ca gen de cea cautata.

Trecand peste asta, aplicatia are o interfata simpla si un numar redus de functii. De mentionat ca ofera suport pentru butoanele multimedia ale castilor care au asa ceva si ca poti alege calitatea stream-ului in functie de conexiune: calitate buna pentru wireless, calitate redusa pentru 3G.

Grooveshark-Android (1)Grooveshark-Android (2)Grooveshark-Android (3)Grooveshark-Android (4)

Download Grooveshark pentru Android:

google-playqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.