Google Drive, mult zgomot pentru putin

Sunt ani buni de cand Google Drive este subiectul zvonurilor. Ieri a devenit in sfarsit realitate dar, cumva, nu ne mai incanta asa tare cum ar fi facut-o acum cativa ani daca ar fi fost lansat atunci.

google-drive-0

Google Drive ofera 5 GB spatiu gratuit de stocare care poate fi extins contra cost. Serviciul poate fi accesat din browser-ul web, de pe smartphone-urile cu Android cu ajutorul aplicatiei dedicate si de pe PC-uri respectiv Mac-uri tot prin intermediul unor aplicatii dedicate.

Pot fi stocate pe Google Drive de la imagini si inregistrari video, la documente. Ca veni vorba de coumente, Google Drive este, de fapt, noul Google Docs din toate punctele de vedere.

Aplicatia de Android a inlocuit si ea la randul ei aplicatia de Google Docs. Utilizatorii care au instalata aplicatia Google Docs au trecut automat la Google Drive. La nivel de functii nimic nou, aceleasi facilitati ca si in Google Docs.

Tineti cont insa, inainte de va atasa prea tare de Google Drive, ca Google va avea drepturi complete asupra continutului vostru.

Deocamdata cel putin, Dropbox ramane numarul 1 dar va trebui sa creasca spatiul de stocare oferit gratuit, daca vrea sa nu piarda macar o parte din utilizatori.

Imagini Google Drive:

google-drive (1)google-drive (1)google-drive (2)google-drive (3)google-drive (4)

Descarca Google Drive:

Available-on-android-market1qrcode

3 thoughts on “Google Drive, mult zgomot pentru putin”

  1. Cu maaare greutate o reusit sa scoata la lumina mult-promisul serviciu de stocare, mare minune mare. Una calda, una rece, ca dupe bucuria apartitiei dezamagirea vine de la cei 5 GB, care zic io ca-s cam putintei. Altii au mai mult, si ma refer la SkyDrive (am inca 25 GB) si ADrive.com (50 GB). Evident ca o sa folosesc si ultimul bit din contul de 5 jiga, ca daca tot l-o facut, apai sa-l folosesc. Si oricum, fata de “clasica” varianta de stocare prin atasamentele de email, adica “Gmail Drive”, solutia este totusi mai eleganta. Urmeaza sa vedem daca marele gigant se va indura sa ridice stacheta (limta).
    Din pacate Gmail Drive NU ESTE DISPONIBIL chiar daca a fost lansat cu trimbite si surle, ceea ce ma face sa cred ca cei de la Google sint niste fazani si isi bat joc de toti. Jenant din partea gigantului imbatat de succesuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.