Goal.com pentru Android, o aplicatie care rateaza tinta

Goal.com este unul dintre cele mai mari site-uri de infromatii din fotbal. Recent, a fost lansat a aplicatie de Android care incearca sa porteze aceleasi functionalitati pe telefonul mobile.

goal-android (1)

Goal.com pentru Android, din pacate, nu se ridica la nivelul pretentiilor noastre. Avand in spate resursele site-ului acelasi nume, ne-am fi asteptat ca Goal.com sa vina cu ceva nou, cu ceva in plus fata de ceea ce exista acum pe piata.

In schimb, Goal.com nu face decat sa copieze principiul de functionare al mai vechilor FotMob, Fotaball Scores Live si altele, fara ca macar sa ofere toate facilitatile acestora.

Care Romania?

Ca si in aplicatiile amintite, informatiile sunt afisate in functie de campionatele si echipele alese de utilizator. Principalul minus este faptul ca nu contine niciuna din competitile fotbalistice romanesti. Stim ca fotbalul adevarat se joaca in alte parti, dar parca am fi vrut sa vedem ce prostii mai fac si patronii parveniti din fotbalul romanesc.

Interfata

Poate ca sunt fonturile de vina. Sau poate aglomeratia de randuri si titluri cu subtitluri. Ori poate culorile. Sau toate la un loc. Cert este ca nu ne place de nicio culoara interfata grafica. Mult prea mult spatiu consumat inutil si prea putina informatie utila afisata intr-un ecran.

Recomandarea noastra este ca, daca sunteti in cautare unei aplicatii similare, care sa va ofere infromatii utile si scoruri in timp real din fotbal, sa incercati FotMob. Este cea mai buna aplicatie din aceasta gama pe care am incercat-o. Si da, are si Romania desi doar Diviza A si Cupa (lipsesc diviziile inferioare).

Poze Goal.com pentru Android

goal-android (1)goal-android (2)goal-android (3)goal-android (4)goal-android (5)goal-android (6)

Download Goal.com pentru Android

Available-on-android-market1qrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.