GO Launcher EX, probabil cel mai bun launcher pentru Android

Oricat de mult s-ar chinui producatorii, cu interfetele care le aplica smartphone-urilor pe care le vand, dezvoltatorii de aplicatii reusesc mai mereu sa fie mai creativi si sa ofere alternative mai bune. Acesta este si cazul lui GO Launcher EX, cel mai popular launcher din Android Market.

GO Launcher EX inlocuieste launcher-ul implicit si preia controlul asupra desktop-ului si al meniului de aplicatii. Schimba complet interfata cu toate elementele ei: wallpaper-ul, numarul si designul pictogramelor, culorile, fonturile, efectele etc.

GO Launcher EX (1)

Teme, foldere si multe optiuni

Pentru GO Launcher EX exista un numar destul de mare de teme care pot fi descarcate fie din Market, fie din propriul magazin al celor de la Go Dev Team.

Un aspect foarte important, pentru multi utilizatori, il constituie posibilitatea organizarii aplicatiilor pe foldere. In loc sa cauti o aplicatie in meniul cu zeci de aplicatii instalate, poti crea foldere tematice gen Multimedia, Utilitare, Internet etc.

Desktop si App Drawer

In afara de crearea mai multor ecrane pe care sa puna pictograme, utilizatorul poate extinde si dock-ul, randul de aplicatii din partea de jos a desktop-ului. Se pot crea pana la 3 seturi de pictograme care se schimba in acelasi mod ca ecranele virtuale ale desktop-ului.

Meniul cu aplicatii se numeste App Drawer si beneficiaza si el de o multime de optiuni. De exemplu, poti alege numarul si dimensiunea pictogramelor afisate si directia in care se face scroll. Pe langa lista de aplicatii disponibile, in App Drawer mai exista doua sectiuni: Recent (cele mai recent folosite aplicatii) si Running (aplicatiile care ruleaza la acel moment).

Backup si Restore

Intotdeauna este neplacut sa pierzi setarile. GO Launcher EX te scapa de aceasta problema prin functia de Backup / Restore.  Backup-ul iti permite sa salvezi toate setarile facute, iar prin Restore le repui in functiune, dupa o reinstalare sau pe un alt telefon.

Poze GO Launcher EX

GO Launcher EX (5)GO Launcher EX (1)GO Launcher EX (2)GO Launcher EX (3)GO Launcher EX (4)

Download GO Launcher EX

android-marketqrcode

2 thoughts on “GO Launcher EX, probabil cel mai bun launcher pentru Android”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.