Galaxy Tab 2, cu Android 4.0

GALAXY-Tab-2

Galaxy Tab a fost o tableta care s-a lovit de multe probleme. Pe de o parte procesele venite din partea Apple, pe de alta parte versiunea de Android care nu aducea multe avantaje tabletelor. Acum, ca sa nu ofere un update gratuit celor care au cumparat Galaxy Tab, cei de la Samsung vin cu Galaxy Tab 2 o tableta ce are la baza Android 4.0.

Ice Cream Sandwich ar trebui sa fie versiunea care sa ajute in sfarsit tabletele cu Android sa se bata cu iPad. Galaxy Tab 2 este o tableta de 7 inch ce se foloseste de Android 4.0 pentru a se putea cate de la egal la egal cu iPad-ul celor de la Apple.

Ca specificatii, Galaxy Tab 2 nu impresioneaza. Probabil din cauza ca dotarile de top au fost pastrate pentru viitoarele tablete de 10 inch.

Galaxy Tab 2 are un procesor dula core la 1 GHz si 1 GB RAM. Spatiul de stocare variaza, in functie de versiune: 8, 16 sau 32 GB. Acesta poate fi suplimentat cu un card microSD. Rezolutia ecranului, 1024 x 600 ar fi putut fi mai mare, macar HD. La fel si camera foto, cu ai ei numai 3 MP.

Pe partea de conexiuni exista suport Bluetooth, 3.0, Wi-Fi, si aGPS,optional putand fi adaugat si HSDPA+.

Galaxy Tab 2 are o baterie de 4000 mAh si va intra pe piata in luna martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.