FotMob, cea mai populara aplicatie pentru microbisti

FotMob, pe numele ei complet Soccer Scores – FotMob, este cea mai populara aplicatie pentru Android dedicata fotbalului, avand cateva milioane de utilizatori.

FotMob are patru sectiuni principale: Live score, Table, Round si News. Live score este sectiunea principala, unde sunt afisate meciurile zilei. La Table avem clasamentul ligii selectate, la Roud meciurile etapei si le News, bineinteles, stiri.

unnamed

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci in FotMob este sa-ti alegi campionatele preferate. FotMob va afisa informatii pentru acele campionate. Sa presupunem ca iti alegi ca si campionate preferate Premier League si La Liga. In acest caz, in ecranul principal, cel care iti prezinta meciurile zielei, vei vedea meciurile care se desfasoara astazi in cele doua campionate.

FotMob include toate ligile importante plus multe alte ligi de valoare mai redusa, cum este si campionatul nostru intern. Pentru Romania sunt incluse Liga I si Cupa Romaniei.

Pentru meciurile aflate in desfasurare sau incheiate, pe langa scorul live sau final, avem comentariul fazelor importante (modificari de scor, cartonase), statistici, echipele de start si clasamentul competitiei in care cele doua echipe evolueaza.

In celelalte sectiuni, Table, Round si News, sunt prezentate informatii pentru liga selectata. Selectarea ligi dorite se face apasand sageata de pe bara de sus.

Interfata aplicatiei este placuta, fara excese creative, si face usoara accesarea informatiilor. Cand vrei mai multe informatii despre o echipa ori un meci, nu ai de facut sa apesi cu degetul.

Bineinteles ca este loc si de mai bine. O fi FotMob cea mai populara aplicatie de acest gen din Google Play, dar mai poate suferi imbunatatiri. Si ne referim aici la cantitatea informatiilor oferite. De exemplu, am fi vrut sa vedem mai multe date legate de fotbalisiti. Dincolo de informatiile generale, am fi vrut sa vedem statistici legate de golurile marcate, procentul de pase reusite etc.

Imagini FotMob:

fotmob-android (1)fotmob-android (2)fotmob-android (3)fotmob-android (4)fotmob-android (5)fotmob-android (6)fotmob-android (7)fotmob-android (8)fotmob-android (9)fotmob-android (10)fotmob-android (11)fotmob-android (12)

Descarca FotMob:

google-playqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.