Football Manager pe Android

Football Manager este cu siguranta cel mai popular manager de footbal pentru PC. Dar de ce sa te opresti la PC, cand exista atatea platforme mobile? Cei de la Sports Interactive par a fi suficient de increzatori in produsul lor, incat sa lanseze si o versiune pentru Android.

Se va numi Football Manager Handheld 2012 si are deja o versiune pentru iOS, lansata anul trecut.

Evident ca versiunea pentru mobile nu este la fel de complexa ca jocul pentru PC si ca nu ofera la fel de multe moduri de a gestiona strategia cluburilor de fotbal. Cu toate astea, vor exista suficiente aspecte legate de tactica, selectie, transferuri si alte aspecte pe care sa le gestonezi pentru ca echipa ta sa mearga mai bine ca Steaua lui Becali.

Football Manager pentru Android va fi lansat pe 11 aprilie, data la care va putea fi descarcat din Google Play Store. Va fi disponibil pentru versiunile de Android de la 2.2 incoace si va costa exact cat versiunea pentru iOS: aproximativ 10 dolari.

Football Manager pentru Android (1)Football Manager pentru Android (2)Football Manager pentru Android (3)Football Manager pentru Android (4)

Sursa: Eurogamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.