O sursă bună de stream-uri live pentru meciurile de fotbal

Tuturor ni se întâmplă să căutăm un site pe care să vedem fotbal live la un moment dat. I Like Android vă spune care este, în opinia noastră, cea mai bună sursă unde poți găsi site-uri care transmit fotbal live.

Intrați pe reddit.com/r/soccerstreams.

Acolo o să aveți o listă cu meciurile de fotbal live care urmează să înceapă sau sunt deja în desfășurare. Nu intrați cu trei ore înainte, pentru că nu o să găsiți.

În această secțiune a site-ului Reddit, cei ce au site-uri care transmit live fotbal postează link-uri către propriile site-uri.

Spre deosebire de alte site-uri care oferă liste cu meciuri de fotbal live, varianta pe care v-o propunem noi este mai bună din numeroase motive:

  • sistemul de votare și moderare pe care funcționează Reddit filtrează propunerile nepotrivite și le scot în față pe cele mai bune;
  • majoritatea site-urilor postate aici nu presupun instalarea unor plugin-uri suplimentare, gen ace sau sopcast;
  • la meciurile importante, cel puțin, găsești și stream-uri HD; nu sunt HD în adevăratul sens al termenului, dar au o calitate superioară (peste 1.000 kbps);
  • destul de frecvent vei găsi și formate video ce pot fi deschise și pe telefon sau tableta, acolo unde nu exista suport Flash.

Cum vi se pare propunerea noastră? Aveți și voi alte surse bune de văzut fotbal live online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.