Dropbox 2.0 pentru Android

Pentru multa vreme, aplicatia Dropbox pentru Android a fost o mare dezamagire pentru fanii popularului serviciu cu acelasi nume. Experienta oferita utilizatorului pe telefonul mobil era, fara sa spunem mai mult, incompleta.

Dropbox 2 reuseste sa umple multe din golurile lasate de functiile care lipseau pana acum.

In primul rand, a fost putin cosmetizata interfata. Noua versiune arata mai bine si este compatibila cu Android 4, Ice Cream Sandwich.

Odata cu Dropbox 2.0, utilizatorul poate, in sfarsit, sa faca upload mai multor fisiere in cadrul unei singure operatiuni. A fost una din functiile cel mai des cerute de utilizatori si nu ar fi trebuit sa lipseasca de la bun inceput.

Din pacate, cei care se ocupa de aplicatia Dropbox pentru Android nu au dus treaba pana la capat. Poti intr-adevar sa faci upload pentru mai multe fisiere o data, dar trebuie sa le selectezi individual. Ce te faci cand ai de urcat cateva sute de fotografii? Nu exista o banala functie “Select all”.

Noua versiune este suficient de marinimoasa incat sa te lase sa iti alegi fisierele favorite. Asta ca sa le poti accesa mai rapid daca ai nevoie de ele frecvent.

File preview este o alta noutate. Poti de exemplu, sa dai play unui MP3 inainte sa-l pui la upload.

Dropbox este una dintre cele mai utile aplicatii pentru Android. Si asta prin prisma serviciului cu acelasi nume. Aplicatia in sine, lasa mult de dorit. Lipsesc multe functii pe care utilizatori si le-ar dori iar update-urile sunt scoase cu mare intarziere.

Imagini Dropbox pentru Android:

Dropbox for Android (1)Dropbox for Android (2)Dropbox for Android (3)

Download Dropbox pentru Android din Market.

qrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.