Dialer One, mult mai bun decat dialer-ul din Android

Dialer-ul implicit din Android are multe neajunsuri. Este lipsit de functii pe care le aveau telefoanele obisnuite din urma cu 3-4 ani. Dialer One vine sa sa acopere golurile lasate de dialer-ul din Android si sa ofere utilizatorului un dialer cu adevarat functional.

dial a number

Dialer One preia controlul dialer-ul din Android si tine evidenta apelurilor, ajutand totodata utilizatorul sa realizeze mai rapid apelurile.

In primul rand, Dialer One are o functie de cautare mult mai buna decat dialer-ul implicit. Acesta va cauta textul introdus atat in capurile de nume, cat si de numere de telefon. Astfel ca poti gasi un contact fie si cautand dupa cateva cifre pe care ti le amintesti din numarul de telefon.

O alta facilitate interesanta a lui Dialer One este gruparea apelurilor. In loc sa listeze apelurile unul sub altul, in ordine cronologica, Dialer One le poate grupa dupa contact.

Dialer One are trei sectiuni: Call log, Contacts si Favorites. Trecerea de la o sectiune la alta se poate face printr-un simplu swipe (trecerea degetului in linie orizontala pe ecran).

Agenda inclusa in Dialer One poate grupa contactele dupa organizatie. Astfel, poti afisa, de exemplu, doar colegii de munca.

Daca te-ai obisnuit cu modul in care se opereaza in agenda implicita, vei putea folosi Dialer One in acelasi fel. Pe de alta parte, daca esti genul grabit, ca mine, vei aprecia optiunea prin care un click pe un anumit contact fie din agenda, fie din lista de apeluri, duce direct la apelarea persoanei respective.

Ca a venit vorba de optiuni, Dialer One are din belsug. Poti modifica parametri de functionare, activa si dezactiva functii sau schimba diverse aspecte ale interfetei grafice. Dialer One te lasa sa schimbi culoarea si dimensiunea fonturilor, fiind totodata disponibile mai multe teme.

Ceea ce apreciez in mod deosebit la Dialer One este faptul ca porneste foarte rapid si toate operatiunile se realizeaza fara lag. Dialer-ul si agenda implicite nu se pot lauda cu acest lucru.

Nu am testat toate aplcatiile similare din Market, deci nu putem spune ca este cel mai bun dialer existent. Putem insa spune ca este o aplicatie extrem de utila, care inlocuieste cu brio functiile similare ale sistemului de operare.

Ne-a placut la Dialer One

  • viteza de pornire si functionare
  • cautarea in campuri multiple
  • apelarea cu "un singur click"
  • numeroasele optiuni de configurare
  • faptul ca este gratuit si nu are bannere

Ne-a dezamagit la Dialer One

  • aparent nimic

Poze Dialer One

Dialer One Android (1)Dialer One Android (1)Dialer One Android (2)Dialer One Android (2)Dialer One Android (3)Dialer One Android (4)Dialer One Android (5)Dialer One Android (6)Dialer One Android (7)Dialer One Android (8)

Download Dialer One

Available-on-android-market1qrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.