Da burta jos cu Runtastic Sit-Ups

Runtastic este unul dintre cei mai cunoscuți producători de aplicații pentru sport dedicate smarthone-urilor cu Android. Cunoscuți în primul rând pentru aplicația Runtastic Pro care poate monitoriza alergări, plimbări cu bicicleta și alte activități sportive, cei de la Runtastic au si aplicatii dedicate exercițiilor specifice.

Runtastic Sit-Ups pretinde că poate fi antrenorul tău personal în materie de abdomene. Iar funcțiile oferite reușesc să susțină destul de bine această afirmație.

Aplicația conține un plan bine pus la punct de pregătire, pe nivele de dificultate și exerciții ce cresc în intensitatea de la sesiune la sesiune. Fiecare set de exerciții este urmat de o scurtă puză de odihnă contorizată și însoțită de alerte. Contorizarea numărului de abdomene realizat se poate face automat, cu ajutorul accelerometrului. Asta presupune să ții cumva telefonul pentru a detecta mișcarea.

Dacă simți nevoia să fii împins de la spate de o voce hotărâtă poți activa funcția Voice Coach.

Toate sesiunile de exerciții sunt înregistrate în baza de date, de unde poți consulta statisticile și progresul pe care l-ai făcut de-a lungul timpului.

Bineînțeles că nu lipsește nici partea cosială. Dacă vrei să te lauzi cu abdomenele tale pe Facebook, nimic mai ușor.

Ca toate aplicațiile Runtastic, și Runtastic Sit-Ups are o interfață plăcută și ușor de folosit.

Runtastic Sit-Ups are 9.1 și poate fi descărcată de aici.

a2OaOzQ[1] 45Op3Qc[1] wq6uSpI[1] R8doq0x[1] CX4GLzA[1] eANnP9p[1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.