Catch Notes – notite cu sincronizare online

Pentru un utilizator care isi imparte existenta intre laptop si smartphone este important ca intre cele doua sa existe o legatura. Si nu ma refer la o legatura in sens metaforic, ci la un schimb de infromatii in ambele sensuri, via web. Sa ai acces atat de pe calculator, cat si de pe telefon la informatiile importante. Alaturi de mail si bloguri, insemnarile, sau reminderele cum le spun americanii, sunt informatii la care trebuie sa ai acces indiferent ce dispozitiv ai la dispozitie.

Catch Notes nu doar este o aplicatie in care iti pot trece diverse insemnari de la sarcini zilnice la o lista de cumparaturi. Catch Notes este un cuplu aplicatie – serviciu online.

Notitele le poti crea fie in aplicatie, fie pe catch.com. In aplicatie, la Settings, dai enable la ‘Note sync’. Iti vei crea un cont pe catch.com si din acel moment nu mai conteaza unde vei scrie notitele. Poti sa le scrii pe site si sa le vezi/modifici pe telefon sau sa le creezi si telefon si sa le vezi/modifici pe telefon. Acesta este cea mai importanta functie a unei aplicatie de insemnari moderna: faptul ca iti poti scrie o insemnare cand esti la calculator si ca o poti citi pe telefon, cand esti mobil.

Dincolo de asta, versiunea gratuita de Catch Notes (exista si o versiune contracost) iti mai permite sa atasezi imagini, sa creezi memo-uri audio si sa adaugi remindere. La lipsuri, printre altele, putem trece faptul ca nu poti crea un reminder recurent.

Catch Notes nu este cea mai puternica aplicatie de notite, din punctul de vedere al facilitatilor. Insa faptul ca poti sincroniza online insemnarile, conteaza foarte mult.

Interfata este simpla si extrem de usor de patruns. Exista o gama larga de setari care-ti permite sa personalizezi aspectul notititelor.

Versiunea gratuita iti ofera 70 MB pe luna. Acesta este spatiul pe care il poti utiliza pentru sincronizare, practic spatiul pe care il ai la dispozitie pe serverele producatorului. Majoritatea utilizatorilor nu vor avea o problema cu acest lucru. Cei care au nevoie de mai mult spatiu pot opta pentru versiunea Pro.

Nume: Catch Notes
Licenta: Gratuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.