Aviary Photo Editor, lansat pentru Android si iOS

Aviary Photo Editor, asa cum ii spune si numele, este un editor foto. Brandul Aviary ar putea sa va fie cunoscut. Exista un editor foto online cu acelasi nume, iar aplicatia de Android (si de iPhone), este produsa de aceeasi firma Aviary Inc.

aviary

Aviary ofera instrumentele standard, pe care le ragasim si la alte aplicatii similare, gen Photoshop Express, precum: crop, rotire, balans de culoare, luminozitate, contrast, temperatura culorii, saturatie, sharpen si blur. De asemenea, poti adauga text si corecta diverse imperfectiuni ale fotografiilor, incluzand aici si efectul de ochi rosii.

Nu lipsesc nici efectele prestabilite care pot fi aplicate cu usurinta fotografiilor. Aviary Photo Editor include 12 astfel de efecte. Sunt disponibile si mai multe, dar contra cost.

Pentru cei grabiti, care vor sa imbunatateasca rapid si fara bataie de cap o fotografie, exista functia de reglare automata care face acest lucru cu o singura apasare de buton.

Interfata este simpla si usor de folosit. Utilizatorul poate alege ordinea in care sunt afisate instrumentele de editare. In acest fel poti aduce in fata instrumentele pe care le folosesti in mod frecvent.

Aviary este o aplicatie buna la smartphone-ul omului. Gandeste-te doar la pozele pe care le postezi pe Facebook sau Twitter. Sunt departe de a fi perfecte iar cu o astfel de aplicatie poti imbunatati semnificativ calitatea fotografiilor inainte de a le posta.

Poze Aviary Photo Editor

aviary-android (1)aviary-android (2)aviary-android (3)

Descarca Aviary Photo Editor

google-playqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.