Android Messenger, cum folosesti Yahoo Messenger

In Romania, Yahoo Messenger  este cel mai popular program de instant messaging. Si cum acesta nu lipseste de pe calculatoarele noastre, instalarea pe smartphone este un pas cat se poate de logic.

ym

Cu Yahoo Messenger pentru Android poti sa faci mare parte din ceea ce faci si cu programul pentru calculator. Adica trimiti si primesti mesaje scrise, realizezi apeluri de voce si chiar video.

Interfata programului a fost gandita special pentru a fi familiara celor obisnuiti cu Yahoo Messenger de PC. Dupa ce te vei loga, vei recunoaste lista cu grupuri si contacte de pe calculator.

Din Yahoo Messenger pentru Android poti sa adaugi contacte noi, dar nu poti sa creezi si grupuri noi. Va trebui sa le pui in grupuri existente.

Pentru mesajele text ai la dispozitie functiile elementare precum formatarea textului si smile-uri. Poti, de asemnenea, sa trimiti fisire, inclusiv poze facute cu telefonul.

Alte optiuni utile sunt logarea ca invizibil si afisarea sau ascunderea contactelor offline din lista. Exista si suport Facebook, in sensul ca, daca te loghezi, poti vorbi cu prietenii de pe Facebook.

Pentru voce si video trebuie sa instalezi un plugin care va adauga aceste functii aplicatiei. Plugin-ul poate fi descarcat de aici.

Yahoo Messenger pentru Android nu este lipsit de inerentele bug-uri. Printre aceastea se numara inchiderea fortata a aplicatiei si trimiterea de mai multe ori a aceluias mesaj.

Poze Yahoo Messenger pentru Android

Yahoo Messenger Android (1)Yahoo Messenger Android (1)Yahoo Messenger Android (2)

Download Yahoo Messenger pentru Android

google-playqrcode

One thought on “Android Messenger, cum folosesti Yahoo Messenger”

  1. am galazy minis5570,am renevit la setarile fabricantului,iar acum numai pot instala plugin pt messenger.zice ca nu e compatibil,dar pana acuma cuma fost?ms…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.