1Weather – ca sa stii cand iarna e ca vara

Android-ul nu duce lipsa de aplicatii meteo. De fapt, este chiar o inflatie de acest tip de programe. 1Weather este una din multe aplicatii meteo pentru Android dar se diferentiaza prin interfata eleganta si organizarea informatiilor.

1Weather oferta o mare cantitate de informatii furnizate de serviciile de meteorologie. Printre acestea se numara: temperatura curenta, prognoza pe urmatoarea perioada cu maximile si minimele zilnice, sansa de precipitatii, viteza vantului, avertizarile de vreme rea, directia si puterea vantului etc.

1Weather

Utilizatorul poate activa notificarile de vreme rea. In acest caz, aplicatia va rula in background si il va atentiona cand o astfel de situatie apare.

Mai putin intalnita la aplicatii este integrarea posturilor de pe Twitter. Exista un tab special in care sunt afisate mesajele de pe Twitter legate de vreme dintr-o anumita regiune geografica.

Nu este singura aplicatie care ofera aceste informatii. In fapt, 1Weather dispune de setul clasic de date pe care le regasim la majoritatea aplicatiilor de acest gen.

Diferenta o face interfata, pur si simplu frumoasa. Daca in cazul altor aplicatii similare cantitatea mare de informatii devine agasanta tocmai din cauza unei interfete neinspirate, 1Weather reuseste organizeze si sa afiseze aceste informatii intr-un mod practic si placut.

1Weather este o aplicatie recent lansata. Poate acesta este si cauza pentru care nu este disponibila pentru download utilizatorilor din tara noastra. De fapt, este limitata doar la teritoriul Statelor Unite. Cu toate astea, 1Weather functioneaza normal in orice tara, o data ce a fost instalata. Dovada stau screenshot-urile de mai jos, realizate de noi cu vremea din Bucuresti.

Poze 1Weather pentru Android

1Weather-android (1)1Weather-android (2)1Weather-android (3)1Weather-android (4)1Weather-android (5)1Weather-android (6)

Download 1Weather pentru Android

Folositi acest link pentru a instala 1Weather pentru Android sau scanati codul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.