Top playere audio pentru Android

Desi toate smartphone-urile cu Android au un player audio preinstalat, de multe ori in Google Play exista aplicatii mai bune decat cele alese de producatori pentru a le livra cu telefoanele pe care le vand.

Categoria playerelor audio este foarte bogata si nu are un lider clar, despre care sa poti spune cu certitudine ca este cel mai bun. De asemenea, trebuie spus ca cele mai bune playere audio sunt pe bani. Au si variante gratuite, fie cu mai putine facilitati, fie pe o perioada limitata de timp.

Winamp

Este un nume mult prea mare si un player mult prea cunoscut utilizatorilor de PC pentru a-l trece cu vederea.

winamp

Winamp pentru Android, versiunea gratuita, poate fi sincronizat wireless cu Winamp-ul instalat pe calculator, astfel ca poti copia fara niciun efort colectia de muzica de pe PC, pe telefon.

Functiile cu adevarat interesante au fost pastrate pentru versiune pe bani, care costa 5 dolari. Acesta, printre altele, ofera suport pentru formatul FLAC, are egalizator cu 10 benzi, poate naviga pe foldere (nu doar pe artisti si albume), poate trece de la o melodie la alta fara pauza (Gapless playback).

winamp-android (1)winamp-android (2)winamp-android (3)winamp-android (4)winamp-android (5)winamp-android (6)

Poweramp

Cu exceptia interfetei diferite, Poweramp are foarte multe in comun cu Winamp, inclusiv pretul. Au cam aceleasi functii, exceptie facand cateva, printre ca controlul separat pentru Bass si Treble pe care il ofera Poweramp.

Poweramp poate fi customizat cu ajutorul temelor, ofera numeroase optiuni de configurat si chiar un editor de tag-uri.

Poweramp-android (1)Poweramp-android (2)Poweramp-android (3)Poweramp-android (4)Poweramp-android (5)Poweramp-android (6)

PlayerPro Music Player

Nu te lasa pacalit de numele acestei aplicatii. Nu este doar un player audio, ci reda si video.

Are o interfata mai placuta decat cele prezentate pana acum si stie sa descarce de pe internet copertile de albume.

PlayerPro Music Player suporta plugin-uri. De exemplu, calitatea sunetului poate fi imbunatatita cu un ciltru de procesare audio DSP.

PlayerPro Music Player android (1)PlayerPro Music Player android (2)PlayerPro Music Player android (3)PlayerPro Music Player android (4)PlayerPro Music Player android (5)

Acestea sunt trei dintre cele mai bune player audio pentru Android. Din pacate, toate trei sunt pe bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *