Xperia T, Xperia V si Xperia J – colectia de toamna de la Sony

Xperia T este noul varf de gama al celor de la Sony. Insotit de Xperia V si Xperia J, constituie noua linie de smartphone-uri pe care Sony o propune pe a doua parte a acestui an si, implicit, pentru sezonul de cadouri de la iarna.

De altfel, la IFA 2012 Samsung si Sony au avut cele mai multe lansari.

xperia-t (1)

Xperia T

Xperia T, comercializat si ca Xperia XT in unele tari, incerca sa impresioneze cu toate puterile. Are camera foto de 13 MP (12 MP e deja istorie) su ecran HD Reality cu engine Sony Mobile Bravia de 4.6 inch. Doar procesorul este mai modest. Ne asteptam la un quad core dar va trebui sa ne multumim cu un dual core la 1.5 GHz.

Va rula initial Android 4.0.4, urmad sa primeasca update-ul la 4.1.

Sony promite ca Xperia T va fi deja disponibil in urmatoarele saptamani, probabil in luna septembrie, la nivel global. Va fi disponibil pe negru, argintiu si alb.

Imagini cu Xperia T

xperia-t (1)xperia-t (2)xperia-t (3)xperia-t (4)xperia-t (5)

Xperia V

Xperia V are multe in comun cu Xperia T dar adauga suportul LTE si se lauda, de asemenea, ca ofera cel mai mare nivel de rezistenta la apa intalnit vreodata la un smartphone.

Procesorul este acelasi, ecranul are aceleasi caracteristici cu exceptia diagonalei de 4.3 inch. Ca si Xperia T, Xperia V are suport “one touch” NFC. Si Xperia V va veni cu Android 4.0.4 si va primi update la 4.1.

Xperia V va putea fi gasit pe piata in ultimul trimestru al anului pe negru, roz si alb.

Imagini cu Xperia V

Xperia-V (1)Xperia-V (2)Xperia-V (3)Xperia-V (4)

Xperia J

Xperia J este versiunea de buget, cu dotari ceva mai slabe dar si cu un pret mai mic. Are un ecran FWVGA de 4 inch si o grosime de doar 9.2 mm.

Va avea o camera foto frontala pentru video chat si o camera foto principala de 5 MP.

Xperia J va fi lansat pe piata in ultimul trimestru. Va fi disponibil in negru, alb, auriu si roz.

Imagini cu Xperia J

xperia-j (1)xperia-j (2)xperia-j (3)xperia-j (4)xperia-j (5)

Cele trei telefoane vin intr-un moment greu pentru Sony. Atat pe piata de smartphone-uri, cat si in general, Sony sufera pierderi si incearca din greu sa redreseze corabia. Oare vor reusi sa puna umarul la revenire si cele trei telefoane anuntate azi, Xperia T, Xperia V si Xperia J?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *