SMS Gratuit Romania, aplicatia care trimite SMS-uri gratuite de pe telefon

Moda site-urilor de pe care puteai trimite SMS-uri gratuite a trecut. Trimisul de pe telefon al mesajelor gratuite insa, este in voga. O aplicatie cu care poti trimite de pe telefon SMS-uri fara niciun cost este SMS Gratuit Romania.

Aplicatia este cat se poate de simpla. Are un camp pentru numarul de telefon, unul pentru mesaj si butonul de trimitere. Numarul de telefon poate fi preluat din agenda de contacte, nu e musai sa-l tastezi manual. Si mai este afisata o mica reclama.

Ai la dispozitie 130 de caractere pentru a compune un mesaj. Restul vor fi ocupate de o scurta reclama plasata la finalul mesajului. Reclama din mesaj si cea din aplicatie sunt forma de monetizare aleasa de dezvoltator. De aceea, aplicatia este gratuita.SMS Gratuit Romania

 

Trimiterea mesajelor se face prin intermediul unui server. Asta inseamna ca va trebui sa fii conectat la internet pentru a folosi aplicatia.

SMS Gratuit Romania

qrcode

3 Comments

  • La ce naiba e utilă o astfel de aplicaţie ce insereaza reclame in sms-uri?
    Asta în condiţiile în care orice utilizator de prepay are accces (pt o sumă modică) la TONE de sms-uri.
    Uite, cazul meu: Pe Orange, pt 5 euro lunar primesc 2000min + 2000min in retea si 70min+70SMS nationale. Mai mult decat suficient!

  • E si yousms.ro mesaje gratuite nelimitat dai de pe site mesaje direct, sincer pe mine ma ajuta, ca nu am prea multe nationale doar in retea mesaje multe gratuite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *