ISeeYou, un motiv sa nu-ti cumperi Galaxy S3

Cand au lansat Galaxy S3, una dintre functiile cu care cei de la Samsung s-au laudat a fost asa-numita SmartStay. Aceasta tine aprins ecranul telefonului atata vreme cat citesti ceva si-l stinge cand nu mai ai ochii indreptati catre el. O functie foarte utila dar care poate fi reprodusa cu ajutorul unei aplicatii, fara a da niciun ban.

samsung-galaxy-s3

ISeeYou este numele aplicatiei care reproduce functia descrisa mai sus. Este gratuita si merge, am testat-o. Din pacate, doar cei care au telefoane cu Android 4.0 ICS se vor putea bucura de ea. Nu este compatibila, cel putin deocamdata, cu versiunile mai vechi de Android.

iseeyou-androidIseeYou foloseste camera frontala a telefonului pentru a scana fata utilizatorului. Cand acesta se uita la ecran, impiedica stingerea display-ului. Cand nu se mai uita, il va inchide automat. Pe langa limitarea la Android 4.0, este evident ca aceasta aplicatie merge doar pe telefoanele care au camera frontala.

Exista si o versiune pe bani, care costa un dolar. ISeeYouPRO permite accesul la optiuni prin care poti alege timpul de scanare a fetei si intervalul de timp la care se face scanarea.

Daca aveti un telefon cu Android 4 si camera frontala, va recomandam sa incercati aceasta aplicatie. Stim cu totii cat de enervant este sa ti se stinga ecranul cand citesti un articol interesant pe net.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *