Galaxy Tab 2 anuntata oficial la Mobile World Congress

Cu o zi inainte de debutul editiei din acest an a Mobile World Congress, Samsung a anuntat Galaxy Tab 2, ceea ce va fi anul acesta alternativa mai ieftina, cu specificatii de mijloc, la Galaxy Note.

Galaxy Tab 2 va avea un ecran LCD de 10 inch cu 1280 x 800 pixeli rezolutie. Grosimea tabletei care va rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich masoara 9.7 cm.

Motorul lui Galaxy Tab 2 va fi procesorul dual core ce va rula la 1 GHz, ajutat fiind de 1 GB RAM.

Vor fi disponibile doua versiuni: una cu 3G si wireless, cealalta doar cu wireless. Ambele vor avea un spatiu de stocare, la alegere, de 16 GB sau 32 GB, care va putea fi suplimentat cu ajutorul unui card microSD si ambele vor oferi suport Bluetooth si GPS.

Camera foto principala va avea doar 3 MP iar cea frontala va avea rezolutie VGA.

Specifciatiile ne fac sa credem ca pretul tabletei ar trebui sa nu fie unul foarte mare. Galaxy Tab 2 se doreste a fi o alternativa de buget la Galaxy Note. Deocamdata nu Samsung nu a facut referire la pretul exact la care va fi comercializata tableta Galaxy Tab 2.

Imagini cu Galaxy Tab 2

Galaxy-Tab-2 (1)Galaxy-Tab-2 (2)Galaxy-Tab-2 (3)

2 Comments

  • imi palce ca este subtire, cu o rezolutie perfecta
    dar cel mai mult imi place ca este confortabila de utilizat, am vazut modele de la asus sau motorola pe bune zici ca le-au facut pentru jucatorii nba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *