Friendcaster, mai bun decat aplicatia oficiala de Facebook

Friendcaster este o aplicatie care poate inlocui cu succes aplicatia oficiala de Facebook pentru smartphone-urile cu Android. Si va vom spune si motivele care sustin aceasta afirmatie.

Friendcaster

Facebook a ajuns omniprezent in viata noastra digitala, fie ca stam la calculator sau intram de pe telefon. In special cand vorbim de smartphone, prea putini utilizatori nu intra pe Facebook fie prin intermediul unei aplicatii dedicate, fie direct din browser-ul web.

Probabil ca multi dintre voi va intrebati de ce ati apela la alta aplicatie, in speta Friendcaster, in locul aplicatiei oficiale, dezvoltata de cei de la Facebook. Pe scurt, raspunsul este pentru ca Friendcaster este o aplicatie mai buna decat cea oficiala. Sa detaliem.

Se misca mai bine

Daca v-as intreba care este principala problema a aplicatiei oficiale de Facebook sunt convins ca cei mai multi v-ati plange de faptul ca se misca greu. Porneste foarte greu si face greoi trecerea de la o sectiune la alta.

Friendcaster se incarca imediat si se misca repede si in operatiunile obisnuite gen postarea, adaugarea unei poze ori a unui comentariu etc.

Push notifications

Friendcaster suporta push notifications. Asta inseamna ca vei primi mult mai rapid notificarile. Si ca veni vorba de notificari, sa spunem ca poti alege pentru ce sa primesti notificari de la comentarii la zile de nastere.

Profiluri multiple

Spre deosebire de aplicatia oficiala, Friendcaster suporta profiluri multiple. Aceasta optiune va fi apreciata de cei care au mai multe conturi de Facebook.

Refresh inteligent

Friendcaster pastreaza pozitia wall-ului atunci cand face refresh. Adica, va tine pagina la nivelul ultimului post pe care l-ai vazut iar pentru a le citit pe cele noi trebuie sa faci scroll in sus. In acest fel nu vei trece cu vederea niciun post nou.

Aceasta optiune nu este activata in modi implicit. Trebuie sa o bifezi in pagina de setari.

Teme

Friendcaster iti pune la dispozitie mai multe teme coloristice. Cu toate astea, tot cea implicita ni se pare cea mai buna.

Friendcaster este dispnibila in doua versiuni: una gratuita care afiseaza un banner si una care costa 17 lei dar nu afiseaza reclama.

Friendcaster (1)Friendcaster (2)Friendcaster (3)Friendcaster (4)Friendcaster (5)

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.