Facebook pentru Android, versiune noua

Facebook este una dintre cele mai greoaie aplicatii pentru Android. Se incarca greu si se misca la fel de greu, indiferent de telefon. Si, la fiecare noua versiune lansata, ni se toarna aceeasi placa: "am imbunatatit viteza de rulare si am eliminat bug-uri". Cu toate astea, ambele probleme raman cam neatinse.

facebook-android

Si de aceasta data, Facebook se lauda ca aplicatia ar fi mai rapida. Este evident ca si ei sunt constienti de cat de prost se misca. Cu toate astea, pentru utilizatori este la fel de evident ca "am imbunatati viteza de rulare " a devenit deja o poveste nemuritoare in care nu mai cred nici copiii. Scuzati duritatea exprimarii, dar acesta este adevarul.

De functii noi nu se spune nimic si nici noi nu am observat ca s-ar fi modificat ceva. Si, adevarul este ca, la cat de greu se misca, suntem fericiti ca nu a fost ingreunata si mai tare de vreo noua facilitate.

Daca nu aveti deja instalata aplicatia, o puteti gasi aici. Cei care sunteti in cautarea unei alternative mai bune puteti incerca Friendcaster. Se misca mai bine, are mai multe facilitati interesante, dar nu este scutita nici ea de bug-uri.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.