Cum platesti facturile prin scanarea codurilor cu ING Home’Bank pentru Android

ing_lion1ING a lansat recent o noua versiune a propriei aplicatii, ING Home’Bank. Principala noutate este scanarea codurilor de pe facturi.

ING Home’Bank, aplicatia, reproduce fidel interfata versiunii mobile a site-ului homebank.ro. Direferenta din punctul de vedere al functionalitatii o face in principal functia FastPay, care iti permite sa platesti facturile prin scanarea codului.

Folosind aceasta optiune si scanand codul de pe fatura cu cititorul de coduri inclus in aplicatie, datele platii sunt completate automat. De exemplu, la plata facturii pentru energie electrica, prin scanarea codului vor fi preluate automat contul furnizorului, codul Eneltel, numarul facturii si, evident, suma de bani de pe factura respectiva.

Nu mai trebuie decat sa introduci codul de confirmare furnizat de Digipass.

Pentru cei care n-au mai folosi pana acum functia de scanare a codurilor de bare, in nicio alta aplicatie, trebuie spus ca nu au de facut decat sa incadreze codul de pe factura in chenarul de pe ecran. Tineti cont ca acest tip de scanare functioneaza cel mai bine in lumina buna. Daca lumina nu este suficienta, codul poate sa nu fie recunoscut.

ING Home'Bank pentru Android (1)ING Home'Bank pentru Android (2)ING Home'Bank pentru Android (3)

Download ING Home’Bank pentru Android

Available-on-android-market1qrcode

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.