Cum descarci pe telefon clipuri de pe YouTube

Uneori vrei sa descarci un anumit clip de pe YouTube. Fie pentru a-l viziona si atunci cand nu ai o conexiune la Internet disponibila, fie pentru a-l adauga la propria colectie. Pentru asta exista evident o aplicatie dedicata.

WonTube este un client de YouTube pentru Android care permite atat navigarea pe site si vizionarea clipurilor online, cat si descarcarea acestora pe propriul telefon.

wontube-android

Utilizarea lui WonTube este cat se poate de simpla. Navighezi pe YouTube pana ajungi la clipul dorit si dai click pe el. La acel moment iti sunt prezentate doua optiuni: Play si Download.

Descarcarea se realizeaza automat, fara a fi necesara operarea vreunor setari suplimentare. Programul se va ocupa singur de localizarea fisierului pe serverele Google si descarcarea lui pe telefonul tau.

Din pacate, aplicatia are unele probleme, nefiind foarte stabila. Uneori se blocheaza si se inchide fortat. Mai sunt si cazuri in care nu pot descarca anumite clipuri, dar acestea sunt destul de rare. Nivelul de stabilitate al lui WonTube difera de la telefon la telefon si de la o versiune la alta a sistemului de operare.

Poze WonTube pentru Android

wontube-android (1)wontube-android (2)wontube-android (3)

Descarca WonTube pentru Android

android-marketqrcode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.