Cel mai bun smartphone pe care l-am vazut pana acum

Este fara indoiala cel mai bun smartphone. Cel mai interesant si cel mai aratos. Se numeste Mi Mix este facut de Xiaomi. Da, chinezii de la Xiaomi.

Treaba cu acest telefon este ca are margini foarte subtiti si exact din cauza asta ne aventuram sa spunem ca e cel mai bun smartphone. Nu ne referim la dotari tehnice sau alte aspecte, ci strict din acest punct de vedere.

Mirarea noastra este cu atat mai mare cu cat o companie chinezeasca este prima care vine cu asa ceva. Era firesc sa vedem telefoane cu rame din ce in ce mai subtiri, dar ne asteptam sa le vedem de la cei mari, de la Apple sau Samsung. In timp ce primii scot iPhone-uri identice ca design trei ani la rand, cei din urma nu au habar de ce la explodeaza telefoanele. In alta ordine de idei, e momentul ideal sa apara alt producator si sa profite luandu-le fata.

Mi Mix are 6,1 inch si un raport ecran-corp de 91.3%. Adica ecranul ocupa peste 90% din suprafata telefonului. Aparent nu mai avem mult pana la primul telefon care are toata partea frontala doar din ecran.

Este un conept la acest moment, dar un concept disponibil. Cei interesati il pot cumpara din China cu 516 dolari.

Daca sunteti interesati si ce primiti in afara de cel mai bun smartphone pentru putin peste 500 de dolari, aflati ca Mi Mix are dotari de flagship, cu Snapdragon 821, 4/6 GB RAM, 128/256 GB spatiu de stocare si o baterie de nu mai putin de 4.400 mAh.

Poze cu Xiaomi Mi Mix, cel mai bun smartphone

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-1

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-2

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-3

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-4

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-5

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-6

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-7

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-8

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-9

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-10

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-11

cel-mai-bun-smartphone-xiaomi-mi-mix-12

Acum suntem curiosi nu daca, ci cand vor veni si marii producatori de smartphone-uri cu ceva similar. La nivel de avonuri, iPhone 8 ar urma sa arate intr-un mod similar, cu rame foarte subtiri si fara buton home. Cat despre Samsung, e greu de spus. Coreenii trebuie mai intai sa-si rezolve problemele pe care si le-au creat singuri cand s-au grabit sa lanseze Note 7 mai devreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *